Indsend din Artikel

INDSEND DIN ARTIKEL

Wilayah.dk opfordrer forfattere, aktivister og journalister til at indsende deres artikler og værker om emner relateret til Islam og den muslimske verden for eventuel offentliggørelse.
 
Artikler skal være i tekstformat eller i form af en e-mail. De bør ikke overstige 1000 ord og bør være læseligt. Indsendte artikler bør indeholde navn, kontaktoplysninger og en præsentation af forfatteren. Hvis du ønsker, kan du også indsende et foto i tommelfingerstørrelse.
 
Bemærk venligst at vi ikke offentliggør en artikel uden en acceptabel biografi og den endelige beslutning af artiklens egnethed forbliver hos redaktionen. Desværre kan vi ikke garantere, at vi offentliggør alle de artikler, som vi modtager men sandsynligvis offentliggør vi de artikler, der er velformulerede, præcise og tilbyder en unik progressiv perspektiv og appellerer til nationale læsere.
 
Vi har også en kommenteringsmulighed for læsernes respons på hver artikel på vores hjemmeside. I nogle tilfælde kan forfatterne blive anmodet om at deltage i disse kommentarfora til interaktive diskussioner. Det anbefales at bidragsydere deltager i vores mailingliste for at følge op på status på deres artikler.
 
Artikler kan indsendes ind til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mærket "ARTIKEL" i emnelinjen.
 
 
På forhånd tak,
Chefredaktør
 
Share