Kids

For Børn - Ulven kommer!

For Børn - Ulven kommer!

Kære forældre. Historien Ulven kommer, er en velkendt historie, og her genfortalt med det formål at lære barnet om ugerningen løgne og skaden, som løgne forårsager. Historien
For Børn - Ghadir Khumm

For Børn - Ghadir Khumm

Det var en smuk og varm dag, da Profeten Muhammad (fred være med ham og hans familie) tilkaldte folk fra forskellige steder for at tilslutte sig ham på hans sidste rejse til Mekka, Guds Hus.
For Børn: Nuhs (Noahs) Ark

For Børn: Nuhs (Noahs) Ark

Historien er en oversættelse af en tekst taget fra Al Mustafa Universitetets sprogbøger. Teksten er oversat fra persisk til dansk, og kan med fordel anvendes som historielæsning for børn.

For Børn: Nuhs (Noahs) Ark

Historien er en oversættelse af en tekst taget fra Al Mustafa Universitetets sprogbøger. Teksten er oversat fra persisk til dansk, og kan med fordel anvendes som historielæsning for børn. God læselyst.

I en fjern tid levede der en profet ved navn Nuh (Noah) (fred være med ham). Han vejledede folket i 950 år, men de fleste af dem, som var tilknyttet verden, lyttede ikke til Nuhs ord og modsatte sig ham og talte grimt til ham. Til sidst opgav Hadhrat Nuh (fvmh) at vejlede dem og bad til Gud om at straffe disse folk.

Gud beordrede profet Nuh til at bygge et stort skib. De vantro der dengang så profeten Nuh (fvmh) bygge sit skib langt fra havet, lavede sjov med ham og sagde grinende: En tør ørken og man bygger skib!

Så kom tiden hvor straffen kom. Gud kommanderede profeten Nuh (fvmh): "O Nuh! Tag med dig et par af hver skabning ombord og rejs med dine ledsagere!"

Stormen kom. Masser af regn faldt fra himlen og alle steder blev oversvømmet. Alle idoltilbedere druknede. Profeten Nuh (fvmh) og hans ledsagere blev reddet på grund af deres tålmodighed og tro, og startede derefter et godt og lykkeligt liv.

 

Oversat af Wilayah Redaktionen

 

 

 

 

Share