Enden er nær - Sludder, Vi er ikke engang Kommet igang Endnu!

Dyrk motion, bodybuilding og vær sveddryppende hver evig eneste dag for at opnå det bedste resultat for en enkel dag. Så er det overstået og færdigt. Det virker ikke logisk. Ej er det logik at skabe et samfund, der lige opnår gode resultater for så at øjeblikkeligt destruere det. Der findes flere former for tro omkring en Messias, Mahdiv eller Imam Mahdi (må Gud tilskynde hans ankomst).

Et er, at folk tror, at han ikke er født endnu. Dette er for mig svært at forstå, da Gud umuligt kan efterlade menneskeheden uden en vejleder, guide og værner. Gud har ikke på et eneste tidspunkt efterladt menneskesamfundet uden en stedfortræder. Troen på den Guddommelige frelser er ved at vokse stærkt. Det skyldes flere ting. For det første oplyses samfundet i dag og når jeg nævner samfund, mener jeg det globale samfund. For det andet, er visdommens hellige by Qom også begyndt at sætte sit præg på informationskilderne. De fleste af de uddannede vise hoveder kommer fra denne hellige by. De bliver sendt og udstationeret rundt omkring i verdenen. Tredje og sidste faktor er, at samfundet automatisk bevæger sig hen imod oplysningen af behovet – en Guddommelig frelser.

Vi bevæger os mere og mere ind mod hjertet af den onde cirkel, som skaber mere uro, kaos, uorden og uretfærdighed. Onde handlinger bliver set af alt og alle. Internettet er ondskabens letteste metode at blive spredt på. Gadekampe, mord, happy-slapping, pornografi, antipropaganda, had osv. Alt dette er noget folk ser på.

Ja, folkeskoleelever sidder i deres pauser og tjekker ud visse ting ud såsom hvordan folk får skalperet deres hoved af. Bandeopgør er nu blevet en inspirationskilde for vores unge. Rap og hiphop er blevet decideret koblet sammen med gangsteropgør. Hvad gør vores unge? For det første er der fri adgang uden at nogen forælder eller værge holder et kærligt øje med dem, og for det andet får de let idoler, som i virkeligheden er dårlige forbilleder. Der findes en løsning på alt. Lige fra opdragelses etik til hvordan man skal behandle den oprørske unge teenager.

I et samfund som Danmark, eftersom at det er blevet en kendsgerning vil jeg personligt mene, at kløften mellem indvandrere, danskere med etnisk baggrund og ny danskere vokser mens den burde formindskes. Igen, vi bevæger os imod dårligere tider. Verdenssamfundet er i krise. På den ene side har vi Vesten med zionistiske nationer i spidsen og små nationer som Danmark, der giver dem fodfæste. På den anden side har vi Iran og allierede.

Førhen var det Første – og Anden Verdenskrig. Derefter fik vi den kolde krig, og nu er vi så, ja, tro det eller ej faktisk i den sidste fase. Den sidste fase, før det går op for mennesket, at vi har behov for Guddommelig interferens og indblanding. En, der kan komme og rette op på vores fejl, og adskille skrald fra brugbart materiale. Nu tænker du sikkert, han er godt nok ekstrem i sin tro. Ekstrem eller ej, hvis man følger Vestens værdier og normer skal man udslette terrorister, som anses for værende skrald. Hvis man derimod følger Islams filosofi, er skrald, udskud. Folk som voldtægtsforbrydere, mordere og folk, som skader et helt samfund – bøsser og lesbiske, terrorister som al-Qaeda, zionister og generelt alle dem, som vil menneskeheden ondt. Begge parter beskylder hinanden for at være skrald og bør falde ned på den andens fødder. Denne krig kan kun løses via en magt, der er uopnåeligt for det almene menneske.

En Guddommelig person, der har Guddommelige viden og magt. En person, som kan dømme jøderne ifølge deres bog, de kristne ifølge deres bog og muslimerne ifølge den hellige Koran. En person, hvis ord er lov og handlinger ufejlbarlige. En person, som retter op på vores fejl og giver menneskeheden en hel ny og frisk kickstart. Spørgsmålet er så: ender menneskehedens tid kort efter denne persons ankomst og hans arbejde som er, at få rettet op på tingene, og få skabt ro, orden og retfærdighed?

Svaret er meget simpelt, hvis man bruger sin fornuft og tænker logisk. Start med at stille spørgsmålet. Vil Gud, Den Retfærdige, udslette menneskeheden efter så mange års slid og slæbe, og nu når det endelig har fået fuld forståelse for hvad mennesket er, hvad menneskeheden er, og hvad det kan opnå i et samfund med ro, orden og retfærdighed, så skal det tilintetgøres? Det er ligesom at sige, at et fodboldhold slider og slæber hele året for en så vigtig kamp som en champions league finale, og når det endelig kommer til stykket og de har vundet, ja så går holdet fra hinanden, klubben stopper med at eksistere, pokalen bliver smeltet, stadionet ruineres, de magiske støvler bliver brændt. Det giver ikke mening. Hvordan i alverden kan Gud tillade menneskeheden at uddø, når det lige først har fået smag for livet?

Uden tvivl vil menneskets bevæge sig ind i den gyldne æra, og mennesket vil udleve perfekthedens tid. Det er ikke en bestemt civilisations gyldne æra, men menneskets gyldne æra. En tid, hvor visdommens porte vil åbne således, at man kan få adgang til Guddommelig og perfekt viden. Det vil være en tid, hvor mennesket vil kun skabe noget uden negative bivirkninger. En tid hvor menneskets fysiske, psykiske og spirituelle vil nå højder, som kun kan fantaseres på nuværende tidspunkt. I en tid hvor man kan leve uden at tænke på, at en vis dyreart er truet og kan uddø, eller at regnskoven på et tidspunkt forsvinder. Tiden er nu inde for mennesket at udleve det sande og virkelige liv.

Mange vil tænke, at jeg er en god eventyrfortæller, og det vil være en alle tiders historie at fortælle børnene lige inden de falder i søvn. Faktum er, at alle tro og religioner venter på sådan en person og sådan en tid. Lad os nu starte med de facts som sandfærdiggør mine påstande.

Lad os se hvilke tro og religioner har informationer om en Guddommelig frelser. Zorotastras religion i bogen ”Zanad” er der tale om ankomsten af en Guddommelig person, ved navnet “Izdaan”, som vil erobre og skabe en verden, hvor mennesket vil sidde på tronen af perfekthed. I hinduismens bog ”Shakmuni” er der igen tale om en frelser, som vil være fra ”Kishan”. I ”Injeel” findes ligeledes en snak om en mand, som vil komme og vil banke på folks dør for at vække dem op og give dem menneskets æra. I den hellige Koran findes flere smukke ayah, som fortæller om en Guddommelig frelser – Imam Mahdi og hvilke forandringer, der vil forekomme. Et af disse mægtige ayah er følgende:

”I profeten Davids bog ”Zabuur”, som er bogen efter andre himmelske bøger, deri har Vi skrevet, jorden vil arves af mine oprigtige tjenere.” [Koranen, Surah Anbiya: 105]

Hvordan kan mennesket ikke ønske sådan en persons ankomst? Hvordan kan mennesket ikke ønske, at leve i sådan et æra? Hvilken person vil ikke arbejde for at fremme ankomsten denne Guddommelige personlighed? Det sidste spørgsmål er så det mest vigtige spørgsmål: hvordan kan man arbejde for Imam Mahdi (må Allah tilskynde hans ankomst) og hvordan kan man fremme hans ankomst?

Jeg kan desværre ikke tage det hele her denne gang – så for at gøre en lang historie kort er der utallige ting at tage fat på og som man kan arbejde på. Det første er, at søge viden om emnet og sprede budskabet. Herefter skal man gøre det, som er allervigtigst - netop at blive hans ankomst værdig. Man skal blive – et menneske. Imam Khomeini sagde engang: ”At blive sheikh er let og at blive menneske er svært.” Så skal vi begynde at definere, hvad et menneske er, og hvordan mennesket skal være. Det må vi gemme til en anden god og hyggelig omgang.

 

Af Nisar Jan

 

Share

Add comment


Security code
Refresh