Et par punkter vedrørende Imam Mahdi (aj)

Et par punkter om Imam Mahdi (aj)

 • At vente på
 • én er ikke passivitet. Det kræver en indsats og tiltag for at skabe forandringer på både personlige og sociale fronter.
 • Lederen afventer på tilgængeligheden af følgere, der øjeblikkeligt vil adlyde uden tøven og afhøring.
 • Allah forandrer ikke folks tilstande førend de selv ændrer deres egen tilstand [den hellige Koran 13:7].
 • De seneste begivenheder peger på det faktum at ankomsten er tæt på. Samtidig fortæller beretninger også at det vil være lettere at holde brændende kul i hånden end at have troen i behold.
 • Ankomsten af Imam Mahdi (aj) vil finde sted med eller uden deltagelse fra os. Spørgsmålet er, hvad vi hver især har af rolle og ansvar i dag omkring de velvidende omkring den retfærdige leder, men da tiden var inde for støtte og opbakning, var de ikke klar til personlige tab og konsekvenser. De havde åbenbart ikke forandret sig nok, til at kunne være der for deres imam. De hilste endda en anden som de troede var Imamen, fordi de ikke havde nok marefat (overbevisning).
 • Folk kaldte på profeten. Medinas folk inviterede profeten, men profeten accepterede først efter der var nok beviser for, at folket havde forandret sig, så de kunne tage imod de konsekvenser der lå i profetens ankomst.


”Det er ikke os” - faren omkring at tabe sin tro

Vores nutid garanterer ikke at vi for evigt vil være Gud og hans religion tro. End ikke kærligheden, overbevisningen af Ahlul Bayt (fvmd), pietet og tilbedelse kan være nok til at sikre os, at vi bliver Imam Mahdis (aj) følgere.

 1. Azazeel: Der var et kald fra himlen om at en iblandt de oprigtige tjenere, vil blive den mest forbandet. Alle søgte højere skabelser for forbøn, undtagen Azazeel som bedte for alle andre end sig selv. I dag er denne Azazeel kendt som Satan.
 2. Mamoons tjener: Hun elskede imam Musa, og Mamoon (den daværende kalif) sendte hende til imamens hjem for at arbejde. Imamens hjem var meget anderledes og tilstanden var værre end de luksuriøse omgivelser kvinden var vant til. Dette medførte til at hun eventuelt forsvandt fra imamen.

Muligheden for at blive vildledt er altid til stede, og vi beder derfor konstant Allah om at værne os og hjælpe os med at forblive på den rette sti.


Forberedelse

 1. Vores hjem bør være klar til at byde imamen velkommen. Hvis vores hjem er fuld af non islamiske og fordærvende ting har vi intet at byde imamen.
 2. Hvis vi ikke er villige til at opgive synder, barbere skæg, lytte til ulovlig musik, ikke at gå med hijab m.m. så er det muligt at vi ikke kan følge vor tids imam.
 3. Imam Hussain (fvmh) nævner i sin sidste tale på den 10. Muharram, at folk ikke havde mulighed for at genkende den sande sti på grund af haram indtagelse der lå i deres maver.
   
   
Share

Add comment


Security code
Refresh