Bogen viser situationer, der afslører profeternes høje moral og vise adfærd. Den giver eksempler og lektioner på profeternes manerer.

 

Forfatter: Taaj Langroodi
Oversætter: Ali Akbar Aghili Ashtiani

Type af cover: Papir
Antal sider : 216

Pris: 110 Kr.

 

Bogen Greater Sins (Gunahane Kabira)beskæftiger sig med større synder, hvor forfatteren beskriver halvtreds forskellige typer af større synder. Forfatteren, Ayatullah Dastghaib, forklarer i omfattende omfang fænomenet synd, klassificering af synder og nødvendigheden i at undgå dem. Greater Sins er skrevet af Ayatollah Dastghaib Shirazi, en af de største lærere indenfor moralvidenskaben. Han er desuden forfatter til en række andre bøger, deriblandt bøgerne Qalbe Salīm, Mā’ad, Barzakh etc. Hans bøger dækker diverse moral og etiske emner.

 

Forfatter: Abdul Husain Dastghaib Shirazi

Oversætter: Athar Husain S. H. Rizvi

Cover type: Hardback

Pris: 313 kr. 

Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at købe bogen.

History of the Caliphs (2) er bind 2 i serien omhandlende den politiske historie af den islamiske begyndelse ved bortgangen af Den Hellige Profet og sluttende med sammenbruddet af Umayyad dynastiet. History of Caliphs manifesterer og præsenterer ubestridelige kendsgerninger, der er forbundet med islamisk historie. Bogen indeholder elementer og fakta, som enhver muslim eller enkelte personer, der måtte være interesseret i at undersøge Shia Islam og de nødvendige oplysninger for at opnå en forståelse af Islams historie.

 

Forfatter: Rasoul Jafariyan
Oversætter: Ali Ebrahimi

Cover type:  Hardback
Antal sider: 664

Pris: 313 kr.

Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at købe bogen.

 

 

Denne bog er en akkurat skildring af Imamaten fremført med beviser og på logisk vis.

Forfatter: Saeed Akhtar Razavi

Type af bogomslag: Papir

Antal sider: 118

 

Introduktion til Shia Islam er Wilayah Organisationens første udgivelse på dansk og tilmed er bogen den første i Danmark, der fortæller om Shia Islam skrevet af en Islam-kyndig.

Bogen kan nu købes online på WoW. Se hvordan du gør her.

Læs mere: Introduktion til Shia Islam

I anledningen af den hellige Ramadan måned og Qadr nætterne er det os en glæde at annoncere lanceringen af Khums bogen skrevet af Sayed Muhammad Rizvi med titlen Khums, en islamisk skat – 20 %.

Bogen er tilgængelig til salg allerede fra nu, så foretag din bestilling allerede i dag ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk at skrive dit navn samt bogens titel og overfør 110 kr. til kontonr.:

Reg. nr.: 2105 Konto nr.: 0758890686.

Bogen behandler emnet Khums og er en stor hjælp til alle, der lovpligtigt skal betale khums 1 gang om året med detaljerede redegørelser.

Som et stort plus, er der også tilføjet bedømmelser fra storlærde som Ayatollah Khamenei, Ayatollah Sistani og Ayatollah Makarem Shirazi. 

Vil du vide hvad Imam Ali (fvmh) mener om individer, der ikke betaler khums? Så kan du finde svaret i bogen.

Se nedenstående billeder for indholdsfortegnelse.

Husk at du med dit køb støtter fremtidige udgivelser.

*Medlemmer af Wilayah Organisationen modtager bøger gratis.


Wilayah Bogforlag