Wilayah Organisationens hovedansvarlige ønsker alle en god eid

Med Guds Navn

Assalam alaikum wa rahmatullah kære søskende i Islam,

Må I alle få en glædelig Eid og må Allah acceptere jeres faste, tilbedelse og inshallah have tilgivet os mens vi var Hans gæster.

Lad os vedligeholde samme tradition og bruge det som et lys til at vejlede os hele livet.

Det er via sult vi kaperer ting bedst og det er via følelsen af mangel at vi udvikler os bedst og søger Gud, der kan tilfredsstille os og dække over vores mangler.

Det er uden tvivl at Gud tillader os at faste, og det er Ham der tillader os at græde igennem skæbnens nætter. Han tillader os at nærme sig Ham og foruden Hans ønske ville vi end ikke engang tænke på at søge om tilgivelse.

Den hellige Ramadan måned er absolut ikke forbi for de der har fået oplyst deres hjerter af Gud. De venter allerede nu og forbereder sig allerede til at kunne opnå mere under næste års hellige Ramadan måned.

Vigtigst af alt satte vi den hellige Koran, Guds ord, over hovedet for at erkende at vi i fremtiden skal lade Hans ord vejlede os og tage os til nye spirituelle højder. Det må vi ikke glemme og forhåbentlig er vi blevet endnu mere forelsket i Guds ord.

Folk har muligvis brugt en masse tid på at fokusere på mediernes hetz mod muslimerne, hvilket resulterede i at man fokuserede mindre på tilbedelse, tilgivelse og istedet for at arbejde med sig selv, var man beskæftiget i at høre om deres nye påfund.

Igen kan man i den hellige måned have opnået en hel masse, havde man valgt at ignorere medierne, der som altid ikke skjuler deres agenda.

Brug denne Eid til at bede Gud om at lade den vare til næste år. Den korrekte forståelse af Eid er for de der er kommet ud af Ramadan måneden forandret og bedre som person for derfor at fejrer dette.

For de som spilder 30 dages faste ved at beskæftige sig med amoralske handlinger har misforstået fasten, filosofien bag og hjertet af Islam som ligger gemt i denne hellige måned.

Vi håber at folk derude vil støtte islamiske projekter med alt det de kan. Er det økonomisk støtte eller støtte ved at oversætte bøger og artikler eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte de hårdtarbejdende søskende der står for den daglige drift af Wilayah Organisationen.

Husk nu på at vi gør dette fordi det er vores pligt, og vi gør det for vores egen skyld og vores elskede søskende, så de kan beskæftige sig med deres dagligdag og ikke bekymre sig om at der er mangler i forhold til deres religion og overbevisning.

Vi beder til at Imam Mahdi er tilfreds med vores handlinger og arbejde og beder for at muslimerne kan forenes på tværs af skoleretninger eller holdninger. Vi håber at Allah støtter de undertrykte i Palæstina, Pakistan, Afghanistan, Irak, Bahrain og Syrien og hvorend de befinder sig.

Al pris tilkommer Gud.

Wasalam Alaikum wa rahmatullah wa barakatuh

 
Share

Add comment


Security code
Refresh