Galloway råber op imod angreb på Syrien

Under en ophedet parlamentarisk debat i torsdags, leverede MP George Galloway en fyrig tale mod et forslag fra premierminister David Cameron til at godkende en militær aktion mod Syrien.

Den britiske lovgiver citerede en Daily Telegraph rapport der indikerer, at et konkret flertal af mennesker i Storbritannien er imod landets deltagelse i en eventuel krig mod det arabiske land.

Galloway fremførte yderligere, at der "ikke er overbevisende " beviser, at den syriske regering har lanceret et kemisk angreb i kampen mod de udenlandske støttet Takfiri grupper.

"At starte et angreb med kemiske våben i Damaskus på selve dagen, hvor en FN- kemiske våben inspektionshold ankommer i Damaskus skal være en ny form for galskab, " sagde Galloway.

Han pegede også på de forbrydelser begået af de væbnede grupper i Syrien og sagde: " Årsagen til uro er, at folk kan se den syriske oppositions karakter. De har set videoerne. "

Siden udbruddet af de dødelige uroligheder i Syrien i 2011, er flere videoklip blevet frigivet og viser uhyggelige forbrydelser begået af de amerikansk -støttet terrorister mod uskyldige civile i det krigshærgede land. 

London har gjort " sit yderste " for at levere de ekstremister med våben og penge i løbet af de seneste to år, siger Galloway og tilføjer: " Det har været regeringens politik at skabe nederlag for regimet i Damaskus og sejren for de ansvarlige for disse forbrydelser. "

Galloway kritiserede også den britiske regering for at søge at angribe Syrien uden FN godkendelse  og understregede , "Rusland og Kina siger nej til krig , som jeg og de fleste mennesker i dette land . "

 
Share

Add comment


Security code
Refresh