Motion og hjertet

Ny undersøgelse tyder på at fysisk aktivitet kan fungere bedre end hjertet ordineret medicin til patienter med slagtilfælde, ifølge British Medical Journal.

Undersøgelsen annoncerede resultatet efter en sammenligning af ​​motion med virkningerne af populære medicin som statiner og betablokkere , som er givet til de patienter der oplevede hjerteanfald og slagtilfælde.

Forskningen udføres af forsker Huseyin Naci af LSE Health, London School of Economics og statskundskab og Harvard Medical School med amerikanske kolleger på Stanford University School of Medicine.

Forskerne observerede næsten 340.000 patienter for at vurdere effekten af ​​motion sammenlignet med medicin for at reducere risikoen for at dø.

Forskerholdet undersøgte resultaterne af 305 forsøg med fire forudsætninger, herunder Pre- diabetes, hjertesygdomme, slagtilfælde og hjertesvigt.

Undersøgelsen afslørede at dagsbefalingen af øvelser for ofre for slagtilfælde, var mere tilbøjelige til at undgå døden, var bedre end at tage stoffer.

Holdet fortalte yderligere, at der ikke var en signifikant forskel mellem fordelene ved motion og medicin for dem med diabetes eller dem, dem der blev ramt af hjertesygdomme.

”Motion bør betragtes som et levedygtigt alternativ til eller sammen med medicinsk behandling, " understreget Naci.
Kilde: PRESSTV

Share

Add comment


Security code
Refresh