Hvem er vi?

 


Wilayah.dk er skabt af danske muslimske brødre og søstre til det primære formål at sprede viden i Danmark. Wilayah Projektet er en non-profit organisation, som alene kører på fælles arbejde og ydmyge økonomiske beløb fra private investorer verden over.

Vores vision er at formidle nyheder dagligt igennem andre briller end det vi ser med vestlige briller på vestlig tv. Derudover præsenterer Wilayah.dk islamisk viden relateret til historie, islamiske love, fremtrædende personligheder i Islam (Ahlul Bayt (fvmd)) - digitalt gennem internet ressourcer og med væsentlig fokus på Islam.

Formålet er, at gøre islamisk samt global viden tilgængelig for lokale danske muslimer såvel som ikke muslimer, hvor sådanne ressourcer ikke er let tilgængelige eller kun tilgængelig på fremmedsprog.

Wilayah.dk præsenterer et så akkurat billede af Islam, som var det lært af den Noble Sendebud Muhammad (fvmhohf) og hans nærmeste familie, Ahl ul Bayt (fvmd).

Ledelsen i wilayah.dk består af hawza studerende, som enten har studeret eller er i gang med studier i hawza i den hellige by Qom. Derfor kan man være sikker på, at al materiale her på hjemmesiden er nøje gennemtænkt og udarbejdet. Materialet skal være passende moderne i den forstand at vor tids anliggender og kontroversielle emner bliver behandlet og afklaret derefter.

Hjemmesiden er desuden under lærdes opsyn og vejledning, således at hjemmesiden bliver ført under korrekte islamiske vilkår. Disse er lærde, som har kendskab til samfundets behov, mangler og derfor ved hvilke tiltag, der er behov for at arbejde med.

Vi byder dig hermed velkommen til en rejse på siden med en spændende verden af viden. Vi forventer at rejsen bliver lærerig, spirituel og oplysende. Hvis du endnu ikke er muslim, så lad da siden introducere dig for Islam og give dig midler og muligheder for at udforske denne smukke religion yderligere. Hvis du derimod allerede er muslim, så lad siden tjene dig for at udvikle din islamiske viden.

Vi på Wilayah.dk har et godt samarbejde med forskellige frivillige individer verden rundt og forventer desuden fremover at etablere et samarbejde med organisationer både i Danmark samt i udlandet. Dette samarbejde bliver eksemplificeret i fremtidige aktiviteter m.m.

Al samarbejde er indgået med folk, der har en tæt tilknytning til Qoms Hawza eller bestemte lærde. Derfor indgår vi ikke et samarbejde uden at have nøje kendskab til personens baggrund og personlighed. Det samme gælder organisationer. Dette er for at sikre, at kvaliteten samt indholdet af hjemmesiden med hensyn til at målet bliver så islamisk og korrekt som muligt.

Bemærk: Samtlige nyheder slået op på Wilayah.dk reflekterer ikke Wilayah.dks holdninger, men er udelukkende holdninger og udtalelser fra nyhedsbureauer de er hentet fra.

Wilayah Organisationen er en organisation, der er underordnet Danmarks love og regler - dette gælder samtlige love gældende for den danske borger. Organisationen opfordrer på ingen måde nogen til at gå imod landets love, idet Islam påbyder den individuelle at underordne sig landets love.

Wilayah Organisationen opfordrer endvidere individet til at tage aktiv del i det danske samfund, så længe det ikke strider mod menneskets etiske kodeks.

Share

Add comment


Security code
Refresh