Ledige JOBS

 

Vil du gerne være aktiv i islamisk arbejde? Her er mulighed for at bidrage med sin kunnen. Der er tale om frivilligt arbejde, men af seriøs art og som man til gengæld kan sætte på sit CV. Lyder en af nedenstående stillinger som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

  

Wilayah.dk søger nyhedsoversættere – 3 stillinger

Wilayah.dk poster til daglig nyheder, således at man som læser kan følge med i hvad der i virkeligheden sker verden rundt (f.eks. i Bahrain), hvor mediedækningen i stor grad mangler, eller hvor sandheden er fordrejet.

Som nyhedsoversætter følger du med i verdensomspændende nyheder og får derfor stort kendskab til hvad der foregår verden over. Derudover får du forøget dine engelske sprogkundskaber som et stort plus til en forøgelse af personligt aktiv.

Ønsker du at udføre islamisk arbejde, men er tidsbegrænset pga. studier eller andet, kan der tales om et mindre omfang af arbejde.

Er du interesseret, kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – mærk emnet med stillingen ’Nyhedsoversætter’.

 

Wilayah Organisationen søger skribenter – 2 stillinger (fast)

Wilayah Organisationen er en voksende islamisk organisation, og efterspørgslen af artikler vokser sideløbende, hvorfor der er behov for flere skribenter.

Som skribent får du mulighed for at fordybe dig i islamiske emner, og ikke mindst får du muligheden for at udfolde dig som forfatter.

Vil du gerne dele din viden med danske muslimske læsere i Danmark? Og er du god til at formulere dig? Så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – mærk emnet med stillingen ’Skribent’.

Krav: 1-2 artikler hver 3. måned.

Bemærk. at stillingen er en fast stilling med deadlines, som skal overholdes.

 

Wilayah.dk søger oversættere – 2 stillinger (fast)

Wilayah Organisationen udvider sine arbejdsfelter, og derfor søger organisationen to ihærdige oversættere til et nyt projekt, der snart igangsættes.

Som oversætter får du muligheden for at sætte dig ind i forskellige islamiske emner, både emner som fordyber sig i islamisk etik og morale såvel som aktuelle emner, som man i dag kan relatere sig til. Derudover får du forøget dine engelske sprogkundskaber som en stor forøgelse af det personlige aktiv.

Er du interesseret, kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – mærk emnet med stillingen ’Oversætter’.

Krav: 1-2 artikler hver 3. måned.

Bemærk, at stillingen er en fast stilling med deadlines, som skal overholdes.

 

Wilayah.dk søger korrekturlæsere – 2 stillinger (fast)

Wilayah Organisationen udvider sine arbejdsfelter, og derfor søger organisationen to ihærdige oversættere til et nyt projekt, der snart igangsættes.

Som korrekturlæser får du muligheden for at sætte dig ind i forskellige islamiske emner, både emner som fordyber sig i islamisk etik og morale såvel som aktuelle emner, som man i dag kan relatere sig til.

Er du interesseret, kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – mærk emnet med stillingen ’Korrekturlæser’.

Krav: 1-2 kapitler hver 2.-3. måned.

Bemærk, at stillingen er en fast stilling med deadlines, som skal overholdes.

 


Listen over frivillige jobs opdateres løbende - så hold endelig øje med siden, insha'Allah.
 

Wilayah Organisationen ønsker kun seriøse ansøgere i forbindelse med arbejdet i den forstand at alt afhængig af hvilket slags arbejde, man vælger, skal man kunne leve op til kravene angivet i den specifikke stilling. Ønsker du at udføre et mindre stykke velgørende arbejde end angivet i de job angivet ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte os.

D
u behøver ikke have bopæl i København for at kunne bidrage.Det er vigtigt at den enkelte muslim kender til sin religion. Vi skal klæde os på med viden for vores egen skyld, så vi kan tilnærme os Gud, og så vi kan stå imod falskhedens udbredelse. Og så vi kan ændre samfundets syn på muslimer og Islam - den sande og smukke Islam. Det forøger kærligheden til Skaberen og kærligheden forøger de gode gerninger. Enhver uddannet og belæst muslim har pligt til at gøre nytte af sin viden, og gør han det, ligger der belønning heri: Imam Mohammad Albaqir (fvmh) sagde: Den, der udøver det han ved, vil Allah lære ham det han ikke ved. [Alkalima: bind 10, side 338]

Må Gud belønne dig for ethvert skridt du tager mod godhed og islamisk arbejde. Allahumma salih ala Muhammad wa alih Muhammad wa ajil farajahum (Guds velsignelser være over Muhammad og Muhammads familie, og må Gud tilskynde hans (Mahdi) ankomst.)
 

Share

Add comment


Security code
Refresh