Klik her for at blive medlem


Nu kan du blive medlem i Wilayah og få en række fordele.  

 

Wilayah Organisationen står for en række islamiske projekter og workshops. Projekter vil være arrangementer, taler af sheikhs både herhjemme og fra udlandet, workshops for unge og meget mere. Wilayah Organisationen arbejder i øjeblikket på højtryk for at få flere projekter op at køre, disse er igen med det formål at sprede korrekt islamisk viden. Som medlem er du med til at skubbe væksten hos Wilayah og dermed til at støtte arrangementer på dansk, tryk af bøger på dansk og generelt med at sprede islamisk viden i Danmark.


Medlemsskab i Wilayah koster 100 kr. om måneden. Som medlem får du en række fordele:

- Gratis Nyhedssbrev (Opdatering vedr. Wilayah Organisationen)

- Oversigt over indsamlinger og udgifter hver måned

- Stor rabat på Wilayahs undervisningsforløb

- Rabat på bøger til salg på WOW

- Interne møder om Wilayah Organisationen

- Ekstraordinære private arrangementer

- Rabat på både indenrigs - og udenrigs spirituelle ture arrangeret af Wilayah Org. mm.

 

 


Bliv medlem nu og få de første tre måneder for kun 50 kr.

 

 


Netbank  

Har du netbank? Så kan du hurtigt og nemt lave en fast overførsel derigennem. Nedenfor kan du se trin for trin hvordan du gør. 

 

Tryk her, hvis du er kunde i Den Danske Bank

Tryk her, hvis du er kunde i Nordea Bank


Hvis ikke du har netbank, kan du kontakte din bank og bede dem om at lave en fast konto til Wilayahs konto ved at oplyse dem Wilayahs konto nummer. 


Har du spørgsmål i forbindelse med dette, er du altid velkommen til at spørge. Send dit spørgsmål til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

Ønsker du at støtte aktivt ved at hjælpe med at fremme arbejdet i Wilayah, er dette også en mulighed. Du kan skrive ind til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortælle os hvordan du kunne tænke dig at bidrage.

 

Sådan bliver du medlem:

Indbetal/Lav fast overførsel til kontoen: Reg. nr.: 2105 Konto nr.:  07 58 89 06 86 (Se hvordan du gør foroven, under "Netbank"). 

Husk at tilføje navn, tlf. nr. og email.


Udfyld nedenstående felter.

De oplysninger der måtte fremsendes, holdes strengt fortroligt hos Wilayah, og videregives ikke til en tredjepart.

Share

Add comment


Security code
Refresh