Støt Wilayah.dk

Wilayah.dk er en non-profit organisation, men fuldt støttet af private donorer. Da denne side er meget ny, har siden behov for al den opbakning den kan få i øjeblikket.

Hvis du ofte gør brug af denne hjemmeside og ønsker at vise påskønnelse, eller hvis du ønsker at se udvikling og fremskridt på hjemmesiden, venligst doner på følgende konto nummer:

Reg. nr.: 2105 Konto nr.:  07 58 89 06 86

Når du støtter os, går dine penge både til forbedringer af hjemmesiden, hvor der er behov for det men ligeledes til islamiske projekter og workshops understøttet af Wilayah Organisationen. Wilayah.dk arbejder i øjeblikket på højtryk for at få flere projekter op at køre, disse er igen med det formål at sprede korrekt islamisk viden.

Projekter vil være i arrangementer, taler af sheikhs, workshops for unge og meget mere. Din donation kan også gå til et specifikt projekt, hvis du ønsker dette. Eksempelvis kunne det være donation til lyd/kamera udstyr da Wilayah mangler dette til arrangementer. Din donation kan også gå til forbedring af lyd og billedkvalitet på online undervisning eller andet. Vi forsøger hele tiden at optimere Wilayahs projekter, således det kommer til bedst gavn for interesserede. Kontakt os venligst hvis du har et specifikt ønske.

Kontakt os for yderligere informationer vedr. donationer.
 

Netbank 

Har du netbank? Så kan du hurtigt og nemt lave en fast overførsel derigennem. Nedenfor kan du se trin for trin hvordan du gør.

Tryk her, hvis du er kunde i Den Danske Bank

Tryk her, hvis du er kunde i Nordea Bank

 

Hvis ikke du har netbank, kan du kontakte din bank og bede dem om at lave en fast konto til Wilayahs konto ved at oplyse dem Wilayahs konto nummer. 


Har du spørgsmål i forbindelse med dette, er du altid velkommen til at spørge. 


Vil du være sikker på, at Wilayah modtager din donation via. fast overførsel, er det en god idé at skrive ind til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bekræfte at Wilayah har en fast aftale med banken.
 

 

Share

Add comment


Security code
Refresh