eHawza - Oftest Stillede Spørgsmål


Nedenstående FAQ er oversat til dansk fra ehawza.com.

3) Hvis man virkelig koncentrerer sig og arbejder til sin maksimale kapacitet, hvor hurtigt kan man færdiggøre dette kursus? Vel forstået, at kurset er opdelt i 4 semestre, og i dette tilfælde at man er fortrolig med visse kurser, hvor hurtigt kan kurset færdiggøres?

Det afhænger meget. For at opnå det fulde udbytte af dette Diploma Course kan man færdiggøre den på 1 år uden mange andre forpligtelser. At fare gennem kurser vil ikke komme nogen studerende til gavn.
 

(4) Hvornår kan jeg starte?
Når du modtager din pakke, er den klar når du er klar.


(5) Hvornår har jeg eksamener?
Når du har afsluttet et kursus, skal du informere os om dette via e-mail, så vil vi booke et tidspunkt, der passer dig at tage din eksamen.


(6) Hvordan kan jeg gennemføre eksamen, hvis jeg er en mellemstatslig eller international studerende?
De fleste eksamener vil være online. Alternativt vil du blive bedt om at udpege en person fra din Moské eller islamisk center, som vil være i stand til at modtage, overvåge og returnere din udfyldte eksamenspapir til eHawza.


(7) Kan jeg omtage en eksamen, hvis jeg ikke er tilfreds med mine resultater? Hvor mange gange kan jeg tage en eksamen om?
Du kan kun gentage en eksamen, hvis din karakter ligger under 50 %. Det bedste ud af to eksaminer vil blive din sidste eksamensresultat. Dvs. en eksamen kan kun ske to gange.
 

(8) Hvordan fungerer afleveringer?
Opgaver gives i audio forelæsningerne. Lyt derfor omhyggeligt til foredragene. Hvis audio videoen ikke fortæller dig om en opgave, så er der ingen opgave. Alle opgaver skal være afsluttet, før du kontakter eHawza for det pågældende kursus aflevering.


(9) Når jeg er færdig med eHawza pakken (har driven) kan jeg give den til nogen, så de kan få nytte af den?
Da eHawza pakken kun er registreret til én person, kan du lade søskende eller et familiemedlem bruge den for at tilegne sig viden om islamiske studier, men ingen certifikat vil blive givet til denne person.
 

(11) Hvordan er eksamensspørgsmålene struktureret?
Eksamen er alle multiple choice-spørgsmål.


(12) Hvad hvis jeg efter et stykke tid beslutter mig for, at jeg ikke ønsker at fortsætte diplomuddannelsen. Kan jeg få en refusion?
Din eHawza pakke er ikke refunderbar så snart du er påbegyndt kurset. Alternativt kan du overføre pakken til en anden udpeget person. For at registrere en ny bruger, gør en ekstra administrationsomkostning på AU $ 50,00 sig gældende.


(13) Er der et andet kursus til rådighed efter gennemførelsen af Diploma Course?
Ja, eHawza er i øjeblikket i færd med at udvikle bachelorgrad i islamiske studier.


(14) Kan denne diplomuddannelse give mig nogen kvalifikationer? Hvad er jeg i stand til at gøre med dette certifikat?
Når du har gennemført dette kursus, kan du lære det grundlæggende i islamiske studier inden for dit medborgerhus, moske eller lokale skoler, og arbejde som assistent Sheikh. Tilladelse kan være nødvendigt ved undervisning af islamisk skrift på lokale skoler.

 

Læs om hvordan det er at studere i Qom her: "En Talebehs Blog"

 

 

Share