Om eHawza (Online kurser)


Takket være Gud, den Almægtige, og med engagement samt dedikation af religiøse direktør og grundlægger af eHawza, Sheikh Mansour Leghaei, er det nu muligt at tage en online uddannelse i Islamisk Teologi på engelsk.

Grundlagt i 2007, er eHawza - School of Islamic Theology den første af sin slags - en dedikeret online Islamisk Uddannelses Service på Engelsk. Den er under ledelse af Dr. Sheikh Mansour Leghaei, der også er direktør og grundlægger af Det Islamiske Center i Sydney, Australien.

Studiet programmerne på eHawza.com består af tre niveauer:

1. Crash Courses (Kortere kurser tilgængelige gratis online som en appetitvækker til en dybdegående studie i den Islamisk teologiske verden.

2. Diploma in Islamic Theology

3. Bachelors Degree
 

Med over 500 audio lektioner og DVS præsentationer ledsaget af noter har eHawza Diploma pakken noget for alle. Fra nysgerrige begyndere til de mere avancerede studerende åbner eHawza programmet op for muligheden for en "smagsprøve" af de store områder af den islamiske tro, som vil vejlede dig i dit valg af fagområder i fremtiden.

Studerende vælger at studere Diploma i Islamisk Teologi over en periode på 2 år (fuldtid) eller 4 år (deltid). Den studerende kan fravælge eksamen eller certifikat og fokusere på personlig viden, eller tilvælge certifikat og eksaminer for at blive tildelt den fulde graduering i Islamisk Teologi. Alle fag forløber i rækkefølge og skal gennemføres for at opnå maksimal udbytte af programmet.

 

Med ønske om at starte Hawza studier, vil du modtage en hard drive med posten fra eHawzaen med alle lektioner. Lektionerne er i form af audio filer suppleret med slides med noter på, som du kan læse sideløbende med at du lytter.

Studiet er fleksibelt således, at du følger undervisningen i dit eget tempo og går videre til næste lektion/niveau, når du føler dig parat. Studiet er derfor indrettet efter dine behov og for dig, der studerer, arbejder eller har børn ved siden af.

Efter hvert fag, vil der være skriftlig eksamen som du skal bestå for at kunne gå videre til næste semester. Ønsker du ikke at gå til eksamen kan du også fravælge dette. Du vil stadig være i stand til at opnå samme viden, men certifikat vil ikke blive tildelt.

Må Allah (swt) give enhver studerende succes i dette såvel som i næste liv.


 

Oftest Stillede Spørgsmål

 

Share