Giv dit bidrag og støt islamiske foredrag

Flere henvendte sig for at spørge om det var muligt at bidrage til Wilayah Organisationens arbejde. Det er muligt at støtte både via hjemmesiden og ved bankoverførsel.

Ønsker man at vise påskønnelse af Tessie Nour Jørgensens foredrag, eller ønsker man at give bidrag til flere foredrag i fremtiden, kan man donere på følgende konto nummer:
 

Reg. nr.: 2109 Konto nr.:  07 58 89 06 86 (Husk at anføre teksten ’Bestil foredrag’)
 

Det er muligt at donere på forsiden af Wilayah.dk. Doner et én gangs beløb igennem Pay Pal i højre side. Pay Pal vil opkræve et gebyr på 12,50 kr. af sikkerhedsmæssige grunde, men beløbet vil blive refunderet til dig, når dit kort er godkendt (Dette er testet og bekræftet af Wilayah).

Når du støtter os, går dine penge både til forbedringer af hjemmesiden, hvor der er behov for det men ligeledes til islamiske projekter og workshops understøttet af den samme gruppe, som står bag siden.

Wilayah.dk arbejder i øjeblikket på højtryk for at få flere projekter op at køre, disse er igen med det formål at sprede korrekt islamisk viden. Projekter vil være arrangementer, foredrag, workshops for unge og meget mere. Næste arrangement vil være et større arrangement i Muharram måned.

 

Ønsker du at bestille et islamisk foredrag? Bestil et islamisk foredrag ved at skrive ind til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du andre spørgsmål vedrørende foredrag eller andet, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Læs mere om 'Bestil et foredrag' ved at klikke på dette link.


Share

Add comment


Security code
Refresh