Bestil et foredrag

Underviser du i religion i folkeskolen og ønsker en anderledes undervisningsform? Så er et foredrag om Islam muligvis din løsning. Der har været meget tale om Islam og muslimer i medierne, specielt de sidste ti år hvor terror har haft en afgørende rolle for verdens sikkerheden og en stor gruppe af personer med mellemøstlig baggrund har præget det danske samfund. Alt dette vækker naturligvis mange spørgsmål der er mulighed for at få svar på. Vi tilbyder foredrag på din skole af henholdsvis imam Nisar Jan og religionsstuderende Nour Jørgensen fra Københavns universitet. Hvis I ikke har beskæftiget jer med Islam på skolen, er Basis Pakken et oplagt valg til dig og din klasse.

Wilayah Organisationen tilbyder afholdelse af foredrag om Islam på folkeskoler, gymnasier/HF, VUC, foreninger og andre interesserede institutter. 

Wilayah Organisationen tilbyder tre forskellige pakker, henholdsvis Basis Pakken, Mellem Pakken og en Udvidet pakke. Før du kontakter os, er det en god idé at læse om disse pakker, således at I får den løsning der passer bedst. Mere om disse pakker kan læses ved at klikke ud fra den ønskede pakke nedenfor: 

Basis Pakke

Mellem Pakke

Udvidet Pakke

 

Viden om Islam på forhånd er ikke et krav. Ønsker man en anden pakke løsning end angivet, kan dette også aftales.

Foredraget kan kombineres med mulighed for at stille spørgsmål bagefter. Ønskes dette, skal dette informeres ved bestilling.


Hvem er foredragsholderne?

Foredragsholderne tilknyttet Wilayah Organisationen er Nisar Jan, der er en ung og uddannet imam. Nisar har læst religion i udlandet, og har bragt niveaumæssigt højt islamisk viden til Danmark. Nour Tessie Jørgensen er dansk konvertit, religionsstuderende på Københavns Universitetet og skribent for et dansk medieavis. Begge har flere års erfaring med taler og har succes hos det unge publikum.

 

Priser

I øjeblikket er det helt gratis at bestille et foredrag om Islam fra Wilayah Organisationen. Tøv derfor ikke med at bestille allerede nu!

 

Bestil ved at skrive ind til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at angive hvilken pakke du ønsker, samt hvor og hvornår foredraget ønskes afholdt.


Share

Add comment


Security code
Refresh